عنوان خبر :  حضور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در بین دانشگاه‌های برتر قاره آسیا بر اساس آخرین آمارهای موسسه تایمز

براساس اعلام موسسه تایمز، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در رده ۳۰۰- ۲۵۱ برترین دانشگاه‌های قاره آسیا قرار گرفت.

براساس آخرین اطلاعات و آمارهای آموزشی و پژوهشی اعلام شده توسط موسسه تایمز به دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، این دانشگاه موفق شد در جایگاه ۳۰۰- ۲۵۱ برترین دانشگاه‌های قاره آسیا قرار گیرد.

گفتنی است: در رتبه بندی انجام شده توسط نظام رتبه‌بندی تایمز، رتبه دانشگاه‌های جهان به تفکیک قاره‌ها اعلام شده و رتبه‌بندی جهانی دانشگاه‌های جهان نیز در آینده نزدیک اعلام خواهد شد.

تاریخ ارسال خبر :   11 اردیبهشت 1403 - 17:14    |     تعداد بازدید :   128
 ارسال کننده :   روابط عمومی    |      کد خبر :   17575
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان-رتبه‌بندی تایمز- دانشگاه برتر
نظر شما